Partneritet Publike Private në Shqipëri

Zbulo kontratat, kompanitë koncesionare dhe burimet e financimit

Databaza e projekteve koncesionare dhe të Partneritet Publik Privat të nënshkruara nga qeveria shqiptare gjatë periudhës 2004-2020.

Immpresum

Skuadra e BIRN Albania

Drejtoreshë
  • Kristina Voko
Redaktor
  • Besar Likmeta

Hedhja e të dhënave

  • Viola Civici
  • Silvi Hoxha

Dizajn

  • Goce Mitevski
  • Eleonora Mihajloska