Partneritet Publike Private në Shqipëri

Zbulo kontratat, kompanitë koncesionare dhe burimet e financimit

Databaza e projekteve koncesionare dhe të Partneritet Publik Privat të nënshkruara nga qeveria shqiptare gjatë periudhës 2004-2020.

Rreth nesh

Kjo faqe dhe të dhënat e saj janë produkt i Rrjetit Ballkanik për Gazetarinë Investigative në Shqipëri - BIRN Albania. Përmbajtja është në dispozicion nën licencën ndërkombëtare Creative Commons Attribution 4.0

Kjo databazë u botua me mbështetjen financiare të Programi i Granteve të Vogla të Komisionit për Demokraci të Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë. Opinionet e shprehura në këtë faqe janë të autorëve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të donatorit ose partnerëve të tij.