Partneritet Publike Private në Shqipëri

Zbulo kontratat, kompanitë koncesionare dhe burimet e financimit

Databaza e projekteve koncesionare dhe të Partneritet Publik Privat të nënshkruara nga qeveria shqiptare gjatë periudhës 2004-2020.

Kontakt

BIRN Albania Rr. Nikolla Jorga, Pallatet Matrix, Kulla 8, Apt 8 1001 Tirana Albania
E-mail office.albania@birn.eu.com