Partneritet Publike Private në Shqipëri

Zbulo kontratat, kompanitë koncesionare dhe burimet e financimit

Databaza e projekteve koncesionare dhe të Partneritet Publik Privat të nënshkruara nga qeveria shqiptare gjatë periudhës 2004-2020.

Service Concessions

Lista tregon vlerën e investimit për kontratën koncesionare, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Koncesion Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Ndërtimi i hidrocentralit mbi lumin Devoll 1.046.698.873 € 130.000.000.000 Lekë
2 Ndërtimi i hidrocentraleve në kaskadën e lumit Osum 223.479.250 € 27.756.122.880 Lekë
3 Ndërtimi i hidrocentraleve Gojan, Gjegjan, Peshqesh, Ura e Fanit, Fangu 203.077.043 € 25.222.168.800 Lekë
4 Ndërtimi i hidrocentralit Ashta 157.165.862 € 19.520.000.000 Lekë
5 Ndërtimi i kaskadës së hidrocentraleve mbi lumin Shalë 139.716.237 € 17.352.756.600 Lekë
6 Ndërtimi i hidrocentraleve mbi lumin Curraj 110.534.520 € 13.728.387.330 Lekë
7 Ndërtimi i hidrocentraleve mbi lumin Gostimë, Egnatia Shushicë 62.850.709 € 7.806.058.026 Lekë
8 Ndërtimi i hidrocentraleve mbi lumin Valbonë 50.597.743 € 6.284.239.680 Lekë
9 Ndërtimi i hidrocentraleve në lumin Shkumbin, Qukës 50.314.758 € 6.249.092.892 Lekë
10 Ndërtimi i hidrocentraleve Zalli i Qarishtës 42.463.311 € 5.273.943.244 Lekë
11 Ndërtimi, përmirësimi, shfrytëzimi dhe mirëmbajtja e autostradës Milot - Morinë 38.017.110 € 4.721.725.080 Lekë
12 Ndërtimi i hidrocentraleve Kukur 1, 2, 3, 4 dhe 5 36.614.746 € 4.547.551.449 Lekë
13 Ndërtimi i hidrocentraleve mbi lumin Zalli i Okshtunit 35.775.776 € 4.443.351.400 Lekë
14 Ndërtimi i hidrocentraleve Gjoni, Blishta, Klosi, Domi, Luçi, Shoshaj, Zenishti dhe Burreli 32.766.476 € 4.069.596.314 Lekë
15 Ndërtimi i hidrocentraleve Çaje, Rekë, Livadhë, Shkinak, Lapaj 2, Bushtrica 2 dhe Bushtrica 3 29.576.506 € 3.673.402.000 Lekë
16 Ndërtimi i hidrocentraleve Orgjost i Ri, Bele 1, Bele 2, Topojan 1 dhe Topojan 2 28.709.700 € 3.565.744.707 Lekë
17 Ndërtimi i hidrocentraleve Veleshica 1, 2, 3, 4, 5 dhe 6, Sllovë dhe Bjeshkë 26.202.280 € 3.254.323.134 Lekë
18 Ndërtimi i hidrocentralit Suha 1 25.616.449 € 3.181.563.000 Lekë
19 Ndërtimi i hidrocentralit Dragobia 19.362.790 € 2.404.858.492 Lekë
20 Ndërtimi i hidrocentralit Shkopet 2 dhe Shkopet 3 18.304.219 € 2.273.383.994 Lekë
21 Ndërtimi i hidrocentraleve Gomsiqe 1,2,3,4 17.306.050 € 2.149.411.466 Lekë
22 Ndërtimi i hidrocentraleve Lengarica 1 dhe Lengarica 2 15.368.068 € 1.908.714.000 Lekë
23 Ndërtimi i hidrocentraleve Lumzi 13.893.666 € 1.725.593.333 Lekë
24 Ndërtimi i hidrocentralit Vlushë 13.839.251 € 1.718.835.000 Lekë
25 Ndërtimi i hidrocentraleve mbi përroin Zalli i Lunikut 13.704.903 € 1.702.149.000 Lekë
26 Ndërtimi i hidrocentraleve mbi lumin Gjadër 12.823.599 € 1.592.690.975 Lekë
27 Ndërtimi i hidrocentraleve Iballë 1, 2 dhe Sapaç 1, 2, Berisha dhe Liqeni 12.658.368 € 1.572.169.360 Lekë
28 Ndërtimi i hidrocentraleve Prellë 1 dhe Prellë 2 12.178.628 € 1.512.585.536 Lekë
29 Ndërtimi i hidrocentraleve Shkalle, Cërrujë, Plesha, Bejni 1, Bejni 2 dhe Klos 11.795.811 € 1.465.039.743 Lekë
30 Ndërtimi i hidrocentralit Lapaj 11.702.899 € 1.453.500.000 Lekë
31 Ndërtimi i hidrocentraleve mbi lumin Seta 11.278.628 € 1.400.805.550 Lekë
32 Prodhimi i kripës në Nartë, Vlorë 11.272.142 € 1.400.000.000 Lekë
33 Ndërtimi i hidrocentraleve Lura 1, 2, 3 10.468.418 € 1.300.177.500 Lekë
34 Ndërtimi i hidrocentralit Sllabinjë 10.387.419 € 1.290.117.487 Lekë
35 Ndërtimi i hidrocentraleve Darsi 1, 2, 3 dhe 4 9.906.928 € 1.230.440.516 Lekë
36 Ndërtimi i hidrocentralit Sekë 9.483.796 € 1.177.887.502 Lekë
37 Ndërtimi i hidrocentraleve në pellgun ujëmbledhës të Shmilit dhe Zallit të Gjurait 9.387.794 € 1.165.964.018 Lekë
38 Ndërtimi i hidrocentralit Backa 1, Backa 2, Backa A, Backa B dhe Backa C 9.314.080 € 1.156.808.769 Lekë
39 Ndërtimi i hidrocentraleve Strelca 1, 2, 3 8.727.858 € 1.084.000.000 Lekë
40 Ndërtimi i hidrocentraleve Thanë dhe Mollas 8.396.844 € 1.042.888.000 Lekë
41 Ndërtimi i hidrocentraleve mbi lumin Kardhiq 8.385.290 € 1.041.453.039 Lekë
42 Ndërtimi i hidrocentralit Pobreg 8.011.550 € 995.034.550 Lekë
43 Ndërtimi i hidrocentraleve Vërnik 1, 2, 3 dhe 4 7.820.975 € 971.365.040 Lekë
44 Ndërtimi i hidrocentralit Denas 7.536.232 € 936.000.000 Lekë
45 Ndërtimi i hidrocentraleve Progonat, Lekdush dhe Bënçë e Sipërme 7.481.053 € 929.146.830 Lekë
46 Ndërtimi i kaskadës së hidrocentraleve në lumit Dardhë 7.310.435 € 907.956.000 Lekë
47 Ndërtimi i hidrocentraleve Stavec 7.007.369 € 870.315.194 Lekë
48 Ndërtimi i hidrocentralit Martanesh 6.907.101 € 857.861.985 Lekë
49 Ndërtimi i 5 hidrocentraleve në rrjedhën e lumit Shkumbin 6.819.646 € 847.000.000 Lekë
50 Ndërtimi i hidrocentraleve Arrëz, Shëndelli, Sotire, Pode, Mesare, Ura, Rajan 2, Radon, Dedovë, Peshtan, Osnati dhe Gradisht 6.742.386 € 837.404.386 Lekë
51 Ndërtimi i hidrocentraleve Borje, Oreshkë, Cernalevë, Cernalevë 1 6.683.553 € 830.097.322 Lekë
52 Ndërtimi i hidrocentralit Fleti 1, Fleti 2, Fleti A dhe Fleti B 6.569.758 € 815.963.996 Lekë
53 Ndërtimi i hidrocentraleve Rapun 3, Rapun 3A dhe Rapun 4 6.363.617 € 790.361.250 Lekë
54 Ndërtimi i hidrocentraleve Gjuraj, Kashec, Ragam dhe Lepurushë 6.280.193 € 780.000.000 Lekë
55 Ndërtimi i hidrocentraleve Bistrica 3 dhe 4 6.090.177 € 756.400.000 Lekë
56 Ndërtimi i hidrocentraleve në kaskadën e Lusës 5.988.538 € 743.776.400 Lekë
57 Ndërtimi i hidrocentraleve Rapun 1 dhe 2 5.932.367 € 736.800.000 Lekë
58 Ndërtimi i hidrocentraleve Bënçë dhe Tepelenë 5.436.564 € 675.221.200 Lekë
59 Ndërtimi i hidrocentraleve Kabash 1 dhe Kabash 2 5.402.576 € 671.000.000 Lekë
60 Ndërtimi i hidrocentraleve mbi lumin e Treskës 5.286.194 € 656.545.309 Lekë
61 Ndërtimi i hidrocentraleve Fterrë dhe Fterrë 1 5.238.050 € 650.565.750 Lekë
62 Ndërtimi i hidrocentraleve Faqekuq 1 dhe Faqekuq 2 4.734.100 € 587.975.273 Lekë
63 Ndërtimi i hidrocentraleve në Zallin e Bulqizës 4.730.786 € 587.563.575 Lekë
64 Ndërtimi i hidrocentraleve Myhejani 1, 2 dhe 3 4.650.768 € 577.625.340 Lekë
65 Ndërtimi i hidrocentraleve "Kasollet e Selcës" 4.237.667 € 526.318.254 Lekë
66 Ndërtimi i hidrocentralit Peqin 4.199.464 € 521.573.382 Lekë
67 Ndërtimi i hidrocentralit Stravaj 4.054.182 € 503.529.364 Lekë
68 Ndërtimi i hidrocentraleve Murdhar 1 dhe 2 4.037.132 € 501.411.750 Lekë
69 Ndërtimi i hidrocentraleve Holta Kabash dhe Holta Poroçan 4.025.765 € 500.000.000 Lekë
70 Ndërtimi i hidrocentralit Vokopola 1, 2, 3 4.003.685 € 497.257.690 Lekë
71 Ndërtimi i hidrocentraleve në përroin Sheja i Librazhdit 3.967.599 € 492.775.800 Lekë
72 Ndërtimi i hidrocentraleve në rrjedhën e përroit Sheja e Hotolishtit 3.414.499 € 424.080.723 Lekë
73 Ndërtimi i hidrocentraleve Sheba 1, 2, 3, 4 3.349.436 € 416.000.000 Lekë
74 Ndërtimi i hidrocentralit Koka 1 3.163.142 € 392.862.289 Lekë
75 Ndërtimi i hidrocentralit Suha 2 2.898.551 € 360.000.000 Lekë
76 Ndërtimi i hidrocentraleve Lenie, Shalës dhe Strelcë 2.852.514 € 354.282.240 Lekë
77 Ndërtimi i hidrocentralit Runja 2.828.058 € 351.244.805 Lekë
78 Ndërtimi i hidrocentralit Shëngjun 2.816.944 € 349.864.502 Lekë
79 Ndërtimi i hidrocentraleve Germani 1, 2, 3, 4 , 5 2.803.849 € 348.238.001 Lekë
80 Ndërtimi i hidrocentralit Labinot Fushë 2.799.566 € 347.706.122 Lekë
81 Ndërtimi i hidrocentralit Prishta 1 dhe Prishta 2 2.651.021 € 329.256.843 Lekë
82 Ndërtimi i hidrocentralit Tervol 2.623.190 € 325.800.167 Lekë
83 Ndërtimi i hidrocentraleve Lashkizë 2.598.157 € 322.691.040 Lekë
84 Ndërtimi i hidrocentralit Egnatia 2.592.243 € 321.956.600 Lekë
85 Ndërtimi i hidrocentraleve Lena 1, Lena 2 dhe Lena 2A 2.506.699 € 311.332.059 Lekë
86 Ndërtimi i hidrocentraleve Gostivisht, Langarica 3 dhe Ura e Dashit 2.494.489 € 309.815.533 Lekë
87 Ndërtimi i hidrocentraleve Cemerica 1, Cemerica 2 dhe Cemerica 3 2.420.883 € 300.673.715 Lekë
88 Ndërtimi i hidrocentralit Arrëz 1, 2, 3 dhe 4 2.382.126 € 295.860.000 Lekë
89 Ndërtimi i hidrocentralit Potam 2.350.242 € 291.900.000 Lekë
90 Ndërtimi i hidrocentralit Vërtop 2.286.235 € 283.950.430 Lekë
91 Ndërtimi i hidrocentralit Verbë - Selcë 2.275.362 € 282.600.000 Lekë
92 Ndërtimi i hidrocentralit Valbona 2.207.770 € 274.205.000 Lekë
93 Ndërtimi i hidrocentraleve Qarr dhe Kaltanj 2.205.255 € 273.892.660 Lekë
94 Ndërtimi i hidrocentralit Llëngë 2.033.491 € 252.559.542 Lekë
95 Ndërtimi i hidrocentraleve Bershi - Klos 2.017.302 € 250.548.894 Lekë
96 Ndërtimi i hidrocentraleve Bishnica 1 dhe Bishnica 2 2.012.882 € 250.000.000 Lekë
97 Ndërtimi i hidrocentraleve Zaje, Tujan, Xhaferaj, Kollovoz, Novosejë dhe Mështekën 1.796.194 € 223.087.239 Lekë
98 Ndërtimi i hidrocentraleve Meshanik dhe Guvë 1.740.358 € 216.152.500 Lekë
99 Ndërtimi i hidrocentralit Nishan 1.711.111 € 212.520.000 Lekë
100 Ndërtimi i hidrocentraleve në rrjedhën e përroit Trebisht, rrethi Bulqizë 1.685.479 € 209.336.441 Lekë
101 Ndërtimi i hidrocentraleve Lefter 1, Lefter 2A, Lefter 2B dhe Lefter 3 1.680.026 € 208.659.212 Lekë
102 Ndërtimi i hidrocentralit Hurdhasi 1, 2, 3 1.610.306 € 200.000.000 Lekë
103 Ndërtimi i hidrocentraleve Zerec 1 dhe Zerec 2 1.609.671 € 199.921.096 Lekë
104 Ndërtimi i hidrocentralit Viliq 1.604.350 € 199.260.305 Lekë
105 Ndërtimi i hidrocentralit Truen 1.550.403 € 192.560.000 Lekë
106 Ndërtimi i hidrocentralit Peshku 1.514.138 € 188.055.946 Lekë
107 Ndërtimi i hidrocentralit Radovë 1.513.688 € 188.000.000 Lekë
108 Ndërtimi i hidrocentraleve Gur Shpat 1 & 2 1.423.017 € 176.738.773 Lekë
109 Ndërtimi i hidrocentralit Malla 1.419.654 € 176.321.017 Lekë
110 Ndërtimi i hidrocentraleve Trebinja 1, Trebinja 2, Potgozhan, Kalivaç dhe Dunicë 1.413.733 € 175.585.602 Lekë
111 Ndërtimi i hidrocentralit Tuçep 2 1.336.554 € 166.000.000 Lekë
112 Ndërtimi i hidrocentraleve Gavran 1 dhe Gavran 1.323.134 € 164.333.245 Lekë
113 Ndërtimi i hidrocentralit Steblevë 1.285.671 € 159.680.320 Lekë
114 Ndërtimi i hidrocentralit Driza 1.215.781 € 151.000.000 Lekë
115 Ndërtimi i hidrocentraleve Quku 1 dhe Quku 2 1.214.933 € 150.894.676 Lekë
116 Ndërtimi i hidrocentralit Lingjaca 1.203.904 € 149.524.860 Lekë
117 Ndërtimi i hidrocentraleve Shpella Poshtë 2 dhe Shpella Poshtë 3 1.163.929 € 144.560.000 Lekë
118 Ndërtimi i hidrocentraleve Sotirë 1 & 2 1.163.885 € 144.554.509 Lekë
119 Ndërtimi i hidrocentralit Shutri 1.124.530 € 139.666.667 Lekë
120 Ndërtimi i hidrocentralit Ballenjë 1.113.647 € 138.314.960 Lekë
121 Ndërtimi i hidrocentraleve Guri i Kuq 1/1 dhe Guri i Kuq 1/2 1.102.768 € 136.963.790 Lekë
122 Ndërtimi i hidrocentralit Ujanik 2 1.083.333 € 134.550.000 Lekë
123 Ndërtimi i hidrocentralit Kacni 1.071.828 € 133.121.000 Lekë
124 Ndërtimi i hidrocentraleve Kryezi 3, 4, 5 1.055.269 € 131.064.360 Lekë
125 Ndërtimi i hidrocentralit Skatinë 1.043.009 € 129.541.704 Lekë
126 Ndërtimi i hidrocentralit Topçias 1.032.375 € 128.221.000 Lekë
127 Ndërtimi i hidrocentralit Bregu i Madh 1.031.691 € 128.136.000 Lekë
128 Ndërtimi i hidrocentralit Stojan 1.001.076 € 124.333.623 Lekë
129 Ndërtimi i hidrocentraleve Dobjot i Madh, Arrëz, Miras, Menkulas, Bracen dhe Kuc 1.000.435 € 124.254.000 Lekë
130 Ndërtimi i hidrocentralit Çekrezë 1 dhe Çekrezë 2 997.250 € 123.858.465 Lekë
131 Ndërtimi i hidrocentraleve Lajthia, Kolesjan dhe Domaj 996.466 € 123.761.020 Lekë
132 Ndërtimi i hidrocentralit Domaj, Has 996.465 € 123.761.000 Lekë
133 Ndërtimi i hidrocentralit Zerec 968.695 € 120.311.959 Lekë
134 Ndërtimi i hidrocentralit Selishtë 966.184 € 120.000.000 Lekë
135 Ndërtimi i hidrocentralit Shutinë 925.926 € 115.000.000 Lekë
136 Ndërtimi i hidrocentraleve Kozel, Helmes 1 dhe Helmes 2 869.565 € 108.000.000 Lekë
137 Ndërtimi i hidrocentralit Dobrenjë - Tomorricë 859.742 € 106.780.000 Lekë
138 Ndërtimi i hidrocentralit Koxheraj 829.013 € 102.963.375 Lekë
139 Ndërtimi i hidrocentralit Shëngjon, komuna Fan, rrethi Mirditë 815.155 € 101.242.260 Lekë
140 Ndërtimi i hidrocentralit Klos 776.345 € 96.422.100 Lekë
141 Ndërtimi i hidrocentraleve Vranisht, Stropan, Grapsh - Ziçisht dhe Hoçisht 745.159 € 92.548.781 Lekë
142 Ndërtimi i hidrocentraleve Nishova 1 dhe Nishova 2 722.095 € 89.684.218 Lekë
143 Ndërtimi i hidrocentraleve Shtika 1, 2, 3, 4 705.072 € 87.570.000 Lekë
144 Ndërtimi i hidrocentralit Plepi 699.021 € 86.818.382 Lekë
145 Ndërtimi i hidrocentraleve Zall Xhuxhe 1 dhe 2 690.660 € 85.780.000 Lekë
146 Ndërtimi i hidrocentralit Çarshovë 672.303 € 83.500.000 Lekë
147 Ndërtimi i hidrocentralit Spatharë 644.692 € 80.070.750 Lekë
148 Ndërtimi i hidrocentralit Mollaj 641.707 € 79.700.000 Lekë
149 Ndërtimi i hidrocentraleve Shemri dhe Mgulle 555.772 € 69.026.908 Lekë
150 Ndërtimi i hidrocentralit Cangonj 504.430 € 62.650.250 Lekë
151 Ndërtimi i hidrocentraleve mbi përroin ujëmbledhës të Përroit të Zhejës 498.520 € 61.916.210 Lekë
152 Ndërtimi i hidrocentralit Qafëzezë 418.318 € 51.955.070 Lekë
153 Ndërtimi i hidrocentralit Perrollaj 414.129 € 51.434.808 Lekë
154 Ndërtimi i hidrocentraleve Kryezi dhe Kryezi i Epërm 405.954 € 50.419.481 Lekë
155 Ndërtimi i hidrocentralit Niçë 400.966 € 49.800.000 Lekë
156 Ndërtimi i hidrocentralit Ostreni i Vogël 377.382 € 46.870.792 Lekë
157 Ndërtimi i hidrocentraleve Belesova 1 dhe Belesova 2 372.907 € 46.315.030 Lekë
158 Ndërtimi i hidrocentraleve Bigas dhe Veleshnjë 341.546 € 42.420.000 Lekë
159 Ndërtimi i hidrocentralit Lubonjë 314.010 € 39.000.000 Lekë
160 Ndërtimi i hidrocentralit Vendresh 299.919 € 37.250.000 Lekë
161 Shërbimi i Regjistrit të Barrëve Siguruese 287.374 € 35.691.880 Lekë
162 Ndërtimi i hidrocentralit Picar 1 285.473 € 35.455.750 Lekë
163 Ndërtimi i hidrocentralit Qytezë 223.027 € 27.700.000 Lekë
164 Ndërtimi i hidrocentralit Dishnicë 123.188 € 15.300.000 Lekë
165 Rehabilitimi i hidrocentralit Labinot Mal - Elbasan 100.644 € 12.500.000 Lekë
Total: 2.923.543.140,00 363.104.057.955,00 Lekë
Lista tregon numrin dhe vlerën e kontratave dhe vlerën totale sipas nënkategorive, bazuar në kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Nënkategori koncesioni Numri i koncesioneve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 HEC 161 2.838.190.737 € 352.503.289.595 Lekë
2 Logjistikë dhe Transporte 1 38.017.110 € 4.721.725.080 Lekë
3 Miniera 1 35.775.776 € 4.443.351.400 Lekë
4 Tjetër 1 11.272.142 € 1.400.000.000 Lekë
5 Sektori Financiar dhe Ekonomik 1 287.374 € 35.691.880 Lekë
Total: 165 2.923.543.139,00 363.104.057.955,00 Lekë
Lista tregon numrin dhe vlerën totale të koncesioneve sipas autoriteteve kontraktore, bazuar në kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Autoritet kontraktor Numri i koncesioneve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjitikës 165 2.923.543.140 € 363.104.057.955 Lekë
Total: 165 2.923.543.140,00 363.104.057.955,00 Lekë
Lista tregon numrin dhe vlerën totale të koncesioneve sipas burimeve të finanvimit, bazuar në kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Burimi i financimit Numri i koncesioneve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Klientët 164 2.885.526.030 € 358.382.332.875 Lekë
2 Miks 1 38.017.110 € 4.721.725.080 Lekë
Total: 165 2.923.543.140,00 363.104.057.955,00 Lekë

Koncesionet sipas vendndodhjes